Teamleden

Nienke Roorda

Afgestudeerd als ergotherapeute aan Hogeschool Zuyd. Daarnaast is ze werkzaam als afgestudeerd kindertherapeute en sensorische integratie-therapeute.
Ze is aangesloten bij ParkinsonNet en geschoold in EDOMAH, AMPS en SCHOOLAMPS. Daarnaast werkt ze als specialist werk en gezondheid bij Bureau Volzin voor de drie noordelijke provinciën.

Sieto Reitsma

Afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen, als bedrijfsfysiotherapeut aan de Hogeschool Saxion in Deventer en als ergotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.
Hij is aangesloten bij ParkinsonNet en is A-one geschoold.
Daarnaast heeft hij veel ervaring met de NLP, Systemisch Werken en Oplossingsgericht Werken. Hij is hierin geschoold en is nu trainer en coach.

Evelyne Zijlstra

Werkervaring als adviseur brandwondendrukkleding, commercieel adviseur in de ICT en momenteel als afgestudeerd ergotherapeute.
Ze heeft ruime praktijkervaring en -kennis opgedaan in o.a. de geriatrische revalidatie, WLZ-zorg, volwassen- en kinderergotherapie zowel aan huis, op school en diverse externe locaties. De komen- de jaren gaat zij zich verder specialiseren in complexe vraagstukken.

André Bartkowiak

Afgestudeerd als ergotherapeut in 2005 in Weimar Duitsland en werkzaam sinds 2012 in Groningen. Als specialist voor houdingsafwijkingen werkt hij internationaal voor verschillende bedrijven en ziekenhuizen. Ook is hij werkzaam als docent, coach en onderzoeker in samenwerking met diverse hogescholen en universiteiten. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met systemisch werken met families en organisaties, Trauma Therapie, Sensorische Integratie Therapie, Haptonomie en NLP.